Kaçmaz Ortaokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ Eğitim-öğretim kalitesi ile Türkiye’de tanınmış, takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimini benimsemiş, sürekli gelişen bir ilköğretim

Misyon: MİSYONUMUZ Türkiye Cumhuriyeti temel ilkeleri veya temel değerleri ve Atatürk ilkeleri doğrultusunda çağdaş, laik,demokratik, katılımcı, yaratıcı, bilimsel bir eğitim anlayışı ve nitelikli eğitim-öğretim ile hem üst öğretim kurumuna, hem de toplum hayatına uygarlığın getirdiği nitelikte değişime ve gelişime açık, aydın yurttaşlar yetiştirmektir.

Başarılar: 2011-2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA 7 ANADOLU LİSESİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA 1 FEN LİSESİ 10 ANADOLU LİSESİ 3 İMAM HATİP LİSESİ 2 MESLEK LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA 1 SOSYAL LİSESİ 5 ANADOLU LİSESİ

Saatler: 08:30-15:20
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler: Futbol, Voleybol, Masa Tenisi ve Badminton
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0544 922 39 52

WEB - https://kacmazortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KAÇMAZ KÖYÜ KAÇMAZ KÜME EVLERİ NO 148 HAMUR / AĞRI

Öğretim Şekli :NORMAL- TAM GÜN EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Okulumuz Ağrı/Hamur Kaçmaz Köyündedir

Adres - KAÇMAZ KÖYÜ KAÇMAZ KÜME EVLERİ NO 148 HAMUR / AĞRI

Ulaşım Okulumuza servis ile şehir merkezine gidiş geliş yapılmamaktadır. Okulumuza ait 5 daireli öğretmen lojmanı vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL:38 İLÇE:50 Yolun tamamı asfalttır.